Στο Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας ο «Πήγασος» – Μια ξεχωριστή εκδήλωση

Το Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας του Δήμου Ιωαννιτών επέλεξε να επισκεφθεί για τρίτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος» την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, με το γυναικείο τμήμα παραδοσιακού χορού και παρουσίασε δημοτικούς χορούς της Ηπείρου στους φιλοξενούμενους της συγκεκριμένης δομής, με τη συνοδεία και καθοδήγηση της καθηγήτριας φυσικής αγωγής κ.Ελπινίκης Μπάρκα.

Τον «Πήγασο» υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθησία εκ μέρους της Διοίκησης του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας η Αντιπρόεδρος κ. Χριστίνα Κωτσαντή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Κώστας Σταύρου και Πόπη Στεφανίδου, καθώς η Δ/ντρια του ιδρύματος κ. Ροζαλία Νούσια, οι οποίοι μερίμνησαν για τη φιλοξενία και την ξενάγηση των μελών του συλλόγου μας στο χώρο του Γηροκομείου, που πραγματικά είναι ένας ζεστός χώρος με σύγχρονες προδιαγραφές, όπου οι ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι βρίσκουν ζεστασιά, περίθαλψη και θαλπωρή, τόσο από τη Διοίκηση, όσο και από το προσωπικό.

Το εορταστικό κλίμα των ημερών δεν άργησε να μεταφερθεί και στους ηλικιωμένους και στήθηκε χριστουγεννιάτικο γλέντι με χορό και τραγούδι, στο οποίο δε δίστασαν να πάρουν μέρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οίκου.

Ειδικά όμως φέτος η επίσκεψή μας συνδυάστηκε με την αναφορά στην αείμνηστη και πρόσφατα αδικοχαμένη Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Δωδώνης Ολυμπία Ζώη, όπου σχεδιάζαμε τη δράση αυτή από κοινού, αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε να πραγματοποιήσουμε. Για το σκοπό αυτό παρευρέθησαν στην εκδήλωση μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Δωδώνης και ο Πρόεδρος του χωριού κ.Φώτης Ζώης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Διοίκηση του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, γιατί με αφορμή την επίσκεψή μας, έδωσε στα μέλη μας τη δυνατότητα να αισθανθούν το πνεύμα των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλο από την προσφορά και την αγάπη στο συνάνθρωπο.

 

Tags: