Υποψήφιοι ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων: Ποιος θα «φαγωθεί»;

Σε αναμονή εξελίξεων οι υποψήφιοι βουλευτές Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής, διότι η διαφοροποίηση στην ποσόστωση ανά νομό «ανακατεύει την τράπουλα» του ψηφοδελτίου: Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν πλέον, θα πρέπει το Κίνημα να συμπεριλάβει τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες.

Το πρόβλημα για το Κίνημα το οποίο σίγουρα δεν θα είναι ανεπηρέαστο και σε επίπεδο νομού από τις πρόσφατες εξελίξεις του περασμένου Σαββατοκύριακου, είναι ότι έχει ήδη ανακοινώσει πέντε άνδρες, από τους οποίους θα πρέπει πλέον λόγω ποσόστωσης να «κόψει» τον έναν: Έχουν ήδη ανακοινωθεί οι κύριοι Γάτσιος Κων/νος, Γκόλας Νίκος, Ζαρπαλάς Σωτήρης, Κασσής Μιχάλης, Μανταλόβας Θανάσης.

Διαφορετικά είναι τα πράγματα για το Κίνημα στις γυναίκες του νομού, με μόνη ανακοινωθείσα μέχρι στιγμής υποψήφια βουλευτή την κα. Ζήκου Μαργαρίτα. Αναμένεται ότι δεν θα δυσκολευτεί να καλύψει τις όποιες ανάγκες προκύψουν για το ψηφοδέλτιο σε επίπεδο γυναικών.

Σε κάθε περίπτωση, τα νεύρα των υποψηφίων θα δοκιμαστούν, αλλά οι εκλογικές εξελίξεις επισπεύδουν την ανακοίνωση του τελικού ψηφοδελτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

 

Tags: