Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας με σύνθημα «Πάμε με… 200!». Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, στη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν 150 φιάλες αίματος, αποκλειστικά από εθελοντές αιμοδότες για τις ανάγκες του νοσοκομείου Άρτας, ο Σύλλογος ανεβάζει τον πήχη στοχεύοντας για το 2018 να φτάσει ή και να ξεπεράσει τις 200 φιάλες.

Έχοντας στο πλευρό του φορείς, όπως το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, το Δήμο Αρταίων, τον Ιατρικό Σύλλογο, την Ιατρική Εταιρεία, την Εταιρεία Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και άλλους ακόμη φορείς, ο Σύλλογος ευελπιστεί ότι θα πετύχει το νέο του στόχο.

Στους στόχους του είναι και η αύξηση των εθελοντών δοτών μυελού των οστών, μια νέα δράση που ξεκίνησε το 2017 σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, καταφέρνοντας να συλλέξει μέχρι τώρα 100 δείγματα. Ο Σύλλογος υπενθυμίζει ότι η αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους, γι’αυτό είναι ανοιχτός σε συνεργασίες με όλους τους τοπικούς φορείς (αθλητικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, εκπαιδευτική κοινότητα, κ.ά.).

 

Tags: