Τι ξέρει η Google για εσάς; Μάθετε λεπτομέρειες!

epirusnewsΘα αναρωτιέστε συχνά όπως είναι λογικό, τί πραγματικά μπορείτε να αποκρύψετε από την Google και από τα διάφορα social media. Με συγκεκριμένες έρευνες και γεγονότα, αποδεικνύεται και επιβεβαιώνεται ότι οι περισσότερες δραστηριότητες σας δεν κρύβονται.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να μάθετε το σύνολο των πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η Google για εσάς, τότε δεν έχετε παρά να εισέλθετε στο aboutme.google.com. Το σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε από αυτά που έχουν καταγραφεί κατά καιρούς.

Διαβάστε ακόμα: Οι Ευρωπαίοι ζητούν απ’τη Google να διαγραφούν

Για παράδειγμα, οι φίλοι σας ενδεχομένως να έμαθαν για το κανάλι που παρακολουθείτε διαρκώς στο Youtube, ή οι βαθμολογίες που χρησιμοποιείτε στις κριτικές σας να δημοσιοπούνται χωρίς να το ξέρετε. Αυτά και άλλα τόσα παραδείγματα, μπορούν να εμφανιστούν στους υπόλοιπους χρήστες, αφού δεν είχατε κάνει παλαιότερα τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Τα καλά νέα σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι μπαίνοντας στην ιστοσελίδα παραπάνω και στο απόρρητο εν συνεχεία, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το τι θα φαίνεται και τι όχι. Το αν μπορείτε να δραγράψετε τις δραστηριότητες θέλει χρόνο, αφού για να βρεθούν είναι δύσκολο.

Πηγή: techsocial.gr

 

Tags:

, , , ,