Θωμάς Μπέγκας “Μιλάμε με έργα και αλήθειες”

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Δημάρχου, Θωμά Μπέγκα με τους πολίτες του Δήμου Ιωαννιτών και την Κυριακή σειρά είχαν περιοχές της Δ.Ε. Περάματος. Με κατοίκους σε Κρύα, Κρανούλα, Περίβλεπτο, Αμφιθέα και Πέραμα συναντήθηκε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος και οι συνεργάτες του, υποψήφιοι της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ».

Πρόκειται για έναν πρώτο κύκλο συναντήσεων και ουσιαστικού διαλόγου με τους δημότες στις γειτονιές της πόλης και των χωριών και όχι οι κλασικού τύπου προεκλογικές εκδηλώσεις και ομιλίες, καθώς αυτές θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. “Δεν έρχομαι να … ‘βγάλω λόγο’, έρχομαι να μιλήσουμε. Να ακούσω κυρίως εσάς και σας ζητάω να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για όλα”, λέει συνήθως ο κ. Μπέγκας σε αυτές τις συναντήσεις.

Παράλληλα πρόκειται για συναντήσεις που δίνουν τη δυνατότητα στη Δημοτική Αρχή να παρουσιάσει τον απολογισμό της σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά ξεχωριστά. “Εμείς μιλάμε με έργα και αλήθειες στο Πέραμα όπως σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας. Έγιναν και στην περιοχή σας πολλά και το ξέρω ότι είναι κι άλλα ακόμη που πρέπει να γίνουν.”, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος.
Σε όλες τις κοινότητες της Δ.Ε. Περάματος έχουν ήδη ολοκληρωθεί σοβαρές παρεμβάσεις έργων από το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου

 

Tags: