Συνέδριο για την περιφερειακή παράταξη Ριζόπουλου: Κριτική, μηνύματα και ενημέρωση για τις προθέσεις της παράταξης

Συνέδριο διοργάνωσε η περιφερειακή παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» του Σ. Ριζόπουλου το απόγευμα της Δευτέρας στα Γιάννενα. Η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη με το πρώτο να είναι ανοιχτό και το δεύτερο κλειστό για τα μέλη της παράταξης.

Ο κ. Ριζόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «επιτέθηκε» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη σημερινή περιφερειακή αρχή της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ ανέφερε επίσης και το ιστορικό δημιουργίας της παράταξης του. Επίσης, τόνισε ότι θα είναι παρών στις εκλογές του 2023 και έθεσε τα διλήμματα που κατά τη γνώμη του θα ισχύσουν στην εκλογική διαδικασία του 2023 για την περιφέρεια Ηπείρου.

Αναλυτικά, ανέφερε: «αν οι Ηπειρώτες είναι διατεθειμένοι να ξεβολευτούν ή είναι κομμάτι της νοσηρότητας που υπάρχει στο πολιτικό σύστημα» αλλά και «αν οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και εγώ προσωπικά μπορούμε επιτέλους να τους πείσουμε ότι με τις λάθος επιλογές τους κατέστρεψαν τα παιδιά τους και αν ξανακάνουν το ίδιο λάθος το 2023, για τη νέα θητεία που θα τελειώσει το 2029 (!), θα βάλουν τις βάσεις για να καταστρέψουν και τα εγγόνια τους.» σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

 

Tags: