Συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων στην προωθητική δράση #IloveGriekenland

Στα Γιάννενα βρέθηκε γνωστή Oλλανδέζα Τουριστική Δημοσιογράφος

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων σε συνεργασία με άλλους φορείς τουρισμού, συμμετείχε στην προωθητική δράση «100 Ολλανδοί [email protected] ελληνικούς προορισμούς» του γραφείου ΕΟΤ των κάτω χωρών.

Ποιο συγκεκριμένα στην περιοχή μας βρέθηκε γνωστή Ολλανδέζα Blogger, που ταξίδεψε, γνώρισε και είδε από κοντά τις ομορφιές της περιοχής μας.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, και έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.

Πιο συγκεκριμένα, διοργάνωσε δράση όπου 100 Ολλανδοί bloogers βρέθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας, για να τις γνωρίσουν και έπειτα να γράψουν για αυτές.

Η δράση αυτή είχε σαν σκοπό να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) για την Ελλάδα, με μια συνεχή δράση επικοινωνίας όλη την διάρκεια του έτους, από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας αποτελούν δημοσιεύματα που έχουν ήδη αναρτηθεί στις σε κορυφαίες Ολλανδικές τουριστικές ιστοσελίδες.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωννίνων και οι συνεργάτες της θα συνεχίσουν να προβάλουν στοχευμένα την περιοχή μας, με σκοπό την ποιοτικότερη και ποσοτικότερη προσέλκυση ξένων τουριστών στο νομό μας.

 

Tags: