Στην Πλατεία Μαβίλη η παράταξη Ελισάφ

Με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πλατεία Μαβίλη συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψήφιοι της Κοινότητας Ιωαννίνων.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δουν και να καταγράψουν προβλήματα της παραλιμνίου αλλά και να αναδείξουν την ανάγκη ενιαίας τουριστικής αντιμετώπισης του Μώλου και του Νησιού.

Το Νησί, όπως τόνισε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σιορόκας, αποτελεί την τουριστική ναυαρχίδα του Δήμου. Ο γραφικός οικισμός, τα μουσεία, τα μοναστήρια και οι άνθρωποί του είναι οι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας η οποία πρέπει να διατηρηθεί, να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί.

«Για την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή», τον υποψήφιο δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ, για όλους εμάς πρώτο και βασικό μέλημα είναι να λύσουμε τα μικρά και καθημερινά.

Να διασφαλίσουμε υπηρεσίες καθαριότητες τέτοιες που αρμόζουν στο Νησί, να εξωραΐσουμε και να καλλωπίσουμε κάθε γωνιά κοινόχρηστου χώρου και να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους που μένουν εκεί να γίνουν κοινωνοί και συμμέτοχοι αυτής της προσπάθειας.

Για να συμβούν αυτά δεν χρειάζονται ούτε πολλά χρήματα, ούτε πολύς χρόνος, ούτε μελέτες και προγράμματα. Χρειάζεται θέληση και μεράκι τα οποία διαθέτουμε.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που προκύπτουν ορισμένες φορές όταν τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα και διακόπτεται η δυνατότητα επικοινωνίας, θα εξετάσουμε την προμήθεια ενός ειδικού σκάφους για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να τονίσουμε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι λεμβούχοι στην στήριξη του Νησιού και της τουριστικής κίνησης. Η προσπάθειά τους είναι ανεκτίμητη και είναι εξαιρετικά σημαντική η πρωτοβουλία που οι ίδιοι παίρνουν για να αναβαθμίσουν και να εκσυγχρονίσουν τα σκάφη τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους.

Όραμά μας είναι μια Νέα Εποχή για το Νησί αντάξια της ιστορίας του και των ανθρώπων του», ανέφερε στις δηλώσεις του.

Κατά την συνάντηση που έγινε με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πλατεία Μαβίλη αναδείχθηκαν τόσο τα δικά τους προβλήματα όσο και της ευρύτερης περιοχής.

 

Tags: