Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Γ.Α.Σ.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του ΓΑΣ καθώς επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του ΗΡΑΚΛΗ Ιωαννίνων με 3-1 σετ.

Η ομάδα του ΓΑΣ που έπαιξε χωρίς τις Παπάζογλου, Λάγκα και Καλύβα μπόρεσε να διαχειριστεί αρκετά καλά το παιχνίδι και να πάρει μια καθαρή νίκη με πολλά οφέλη.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί μέχρι το 3-3. Επίθεση της Τζαλαλή βρίσκει στο δάχτυλο την Παναγιωτίδου που προσπάθησε να ανακόψει με μπλοκ την επίθεσή της και την βγάζει εκτός αγώνα. Παρά την απώλεια της Παναγιωτίδου ο ΗΡΑΚΛΗΣ έδειχνε ότι διψούσε πιο πολύ για τη νίκη και μετά το 10-10 ήταν αυτός που πήρε τα ηνία και εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη της ομάδας του ΓΑΣ πήρε σχετικά εύκολα το σετ με 18-25.

Τα χαμόγελα όμως δεν κράτησαν για πολύ για την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ καθώς τα κορίτσια του ΓΑΣ με καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία περιόρισαν κατά πολύ τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ο οποίος δε μπορούσε να βρει λύσεις. Οι νεοεισελθόντες στον αγωνιστικό χώρο Παππά και Μπιρλαντεάνου οδήγησαν μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια τον ΓΑΣ σε άλλη μια νίκη τη φετινή χρονιά απέναντι στον ΗΡΑΚΛΗ με 3-1 σετ που τον έθεσε εκτός θεσμού κυπέλου.

Η Διοίκηση του ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ θέλει να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά προπονητές και αθλήτριες για την αγωνιστικότητά τους αλλά και όλους τους φιλάθλους και ιδιαίτερα τα παιδιά των ακαδημιών μας για την ένθερμη υποστήριξή τους και τα κόσμια συνθήματά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η κλήρωση για την επόμενη φάση του κυπέλου θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΠΕ την Παρασκευή 11/12/2015 και ώρα 11:30 οπότε θα γίνει γνωστός και ο επόμενος αντίπαλός μας ενώ ακολουθεί την Κυριακή 13/12/2015 ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας στην έδρα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ – ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ(3-1): 18-25, 25-17, 25-16, 25-21

ΓΙΑΝΕΝΝΑ ΑΣ(Ζαρκαλής-Λώλης): Ασημακίδου, Στεφάνου(λ), Χατζηγιαννάκου, Ντέρου, Χαρατζόγλου, Παππά-Ζώη, Μπιρλαντεάνου, Στεφάνου Σωτ., Βαρτζιώτη, Κλούμπα, Τζαλαλή.

ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ(Ζιώγος-Στουγιάννος): Δασκάλου, Παναγιωτίδου, Καρατζόγλου, , Σταύρου, Τσάνη, Δερμιτζάκη(λ), Δημητρέλλου, Τσιτσιλίκα, Ζαβογιάννη, Ζερβιοπούλου, Λώλη, Τσάνη Αθ.(λ), Ράπτη,

 

Tags:

, , , , , , ,