Συνάντηση τεσσάρων συγγραφέων στο “Bookspot”

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε μία όμορφη και δημιουργική συνάντηση τεσσάρων συγγραφέων, στο ζεστό χώρο του βιβλιοπωλείου “Bookspot” στην οδό Κάνιγγος και Αβέρωφ (Κρυστάλλη 4 – πλησίον Ξενοδοχείου Μητρόπολις). Οι τέσσερις Γιαννιώτες συγγραφείς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο που βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο σχετικά με τα βιβλία τους ενώ δεν αρνήθηκαν να τα υπογράψουν σε όποιον το επιθυμούσε.

Το παρών έδωσαν οι συγγραφείς Μίλτος Γήτας, Βασιλική Τσούνη, Αλέξης Τσακανίκας και Μαρία Καλτσή. Ο κόσμος πήγαινε και έρχονταν συνέχεια στις δύο ώρες που βρίσκονταν στο βιβλιοπωλείο οι συγγραφείς, και είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους για τα βιβλία και για τη σπουδαιότητα που μπορεί να κρύβει ένα βιβλίο ως δώρο τις γιορτές. Από την εκδήλωση δεν απουσίασαν και οι φωτογραφίες, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα.

Σε δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα στην κάμερα τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Αλέκος Καρύτσας, χαρακτήρισε τα Γιάννενα ως μία βιβλιόφιλη πόλη που διαθέτει αξιόλογους συγγραφείς. Ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για την παρουσία των τεσσάρων συγγραφέων στο χώρο του “Bookspot”, που όπως και ο ίδιος είπε, φτιάχτηκε με πολύ μεράκι για να πραγματοποιούνται σε αυτόν, τέτοιου είδους συναντήσεις και συγκεντρώσεις.

Οι τέσσερις συγγραφείς με τη σειρά τους, ευχαρίστησαν το βιβλιοπωλείο “Bookspot” για τη ξεχωριστή αυτή εκδήλωση και έκαναν γνωστή τη χαρά τους, που βρέθηκαν στο χώρο αυτό και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν και μεταξύ τους αλλά και με τον κόσμο, εμπειρίες σχετικά με τα βιβλία. Όλοι τους συμφώνησαν ότι η αξία του βιβλίου είναι ιδιαίτερα μοναδική, επισημαίνοντας πως ένα βιβλίο αποτελεί αναμφίβολα την καλύτερη επιλογή για δώρο μέσα στις γιορτές. Ενώ κλείνοντας έστειλαν ευχές σε όλο τον κόσμο.

 

Tags: