Σήμερα η εκδήλωση – παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Χρ. Αθανασόπουλου

Σήμερα Σάββατο 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης της πρώτης ποιητικής συλλογής του Χρήστου Αθανασόπουλου, με τίτλο «Του Μυαλού μας η Αχρωματοψία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του café «Say Yes», στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 49 στα Ιωάννινα και ώρα 19:00.

Για τη συλλογή και τον ποιητή θα μιλήσει ο εκδότης κ. Μωραΐτης, από τις ομώνυμες Εκδόσεις και ο κ. Πάνος Ζώης, ενώ επιλεγμένα αποσπάσματα από τη συλλογή θα απαγγείλoυν η ποιήτρια κ. Π. Μαρνέλη και η ερασιτέχνης ηθοποιός κ. Ρέα Μπούνα. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος – αναλυτής Ν. Βούστρος.

Ο Χρήστος Αθανασόπουλος

Ο Χρήστος Αθανασόπουλος γεννήθηκε στα Ιωάννινα όπου και έλαβε τις εγκύκλιες σπουδές του. Παρά το ότι δεν αυτοπροσδιορίζεται ως ποιητής, από τα νεαρά του χρόνια διατύπωνε συστηματικά σε γραπτά του έμμετρους στοχασμούς.

Έχει τιμηθεί με το δεύτερο βραβείο στον ποιητικό διαγωνισμό «ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΕΛΙΔΑ», γεγονός που απετέλεσε την αφορμή για την έκδοση της πρώτης του ποιητικής συλλογής η οποία παρουσιάζεται στο κοινό το ερχόμενο Σάββατο 10 Ιουνίου 2017.

Η συλλογή από την επόμενη της παρουσίασης θα είναι διαθέσιμη στα κεντρικά βιβλιοπωλεία της πόλης και στις Εκδόσεις Μωραΐτη,

 

Tags: