Συλλήψεις στην Ήπειρο για διάφορα αδικήματα

Ελληνική ΑστυνομίαΣυνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στον Κατσικά Ιωαννίνων, για κλοπή μοτοποδηλάτου:

Συνελήφθη, στις 25/07/2015 το πρωί στον Κατσικά Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ένας 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή μεταφορικού μέσου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος το πρωί της 25/07/2015 αφαίρεσε από τα Ιωάννινα ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού. Το κλεμμένο μοτοποδήλατο που βρέθηκε στην κατοχή του 35χρονου κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για κλοπή:

Συνελήφθη, στις 25/07/2015 το απόγευμα στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 44χρονος κατηγορείται ότι την 25/07/2015 μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα αφαίρεσε από γκαράζ ιδιοκτησίας 58χρονης ημεδαπής, ανταλλακτικά ποδηλάτου και προσωπικά αντικείμενα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθησαν στην Πρέβεζα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, για ηχορύπανση:

Συνελήφθησαν χθες (26/07/2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ένας 52χρονος και μία 31χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες – μπαρ), για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, παραβίαζαν τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί, για ηχορύπανση:

Συνελήφθησαν στις 25/07/2015 μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 26, 23 και 39 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες – μπαρ), για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, παραβίαζαν τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου ενώ επιπρόσθετα δεν κατείχαν άδεια μουσικών οργάνων.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αναζητούνται. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

 

Tags:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply