Προεκλογικές επισκέψεις Χ. Παπάζογλου, υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. Άρτας

Τα γραφεία του Συλλόγου ΑΜΕΑ Άρτας επισκέφθηκε την Τετάρτη το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. Χρήστος Παπάζογλου.

Σε συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μάλλιο δεσμεύτηκε πως θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές τους για την επίλυση των ζητημάτων που τους αφορούν και θα παρεμβαίνει όσο και όποτε χρειάζεται για την επίλυσή τους.

«Όλοι μας οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες, όχι ως ανθρώπους με προβλήματα, αλλά ως προσωπικότητες με κάποια ιδιαιτερότητα. Ένα σύγχρονο αστικό φιλελεύθερο κράτος οφείλει να διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες και ίσες αφετηρίες για όλους τους πολίτες του και με τις πολιτικές του θα πρέπει να τους παρέχει τις δυνατότητες να ξεπερνούν το όποιο μειονέκτημά τους. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω πως οι κρατικές υποδομές τόσο για θέματα παιδείας όσο και προσβασιμότητας σε υπηρεσίες και ευκαιρίες, στη χώρα μας βρίσκονται σε πολλές περιπτώσεις σε εμβρυϊκό στάδιο. Θα σταθώ δίπλα σας να το παλέψουμε μαζί».

Την Τρίτη το απόγευμα ο Χρήστος Παπάζογλου επισκέφθηκε κοινότητες του Καποδιστριακού Δήμου Τετραφυλλίας.

Ειδικότερα επισκέφθηκε τα χωριά Πηγές, Ελάτη Φράξος, Καστανιά, Μηλιανά και Αστροχώρι και συνομίλησε με τους κατοίκους για θέματα που αφορούν κυρίως στη βελτίωση των οδικών υποδομών, αλλά και θέματα αγροτικής παραγωγής και παραδοσιακής κτηνοτροφίας.

Ο κ. Παπάζογλου δεσμεύτηκε ότι θα επισκέφθηκε όλες τις κοινότητες σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε μαζί με το δήμαρχο και τους κατοίκους να βάζουν προτεραιότητες και να προωθούν συγκεκριμένες προτάσεις.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply