Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου Μπέγκα – Ομιλία με «αιχμές» – Παρουσίαση υποψηφίων

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα επίσημα εκγαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα και της παράταξης του «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα». Με πολύωρη διακοπή της κυκλοφορίας, και σκηνικό που θύμιζε άλλες, παλαιότερες εποχές, συγκέντρωσε αρκετό κόσμο όπως και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού.

Στο πολιτικό σκέλος της εκδήλωσης, παραπάνω από σαφής ήταν η προσπάθεια του νυν δημάρχου κατά την ομιλία του να κόψει κάθε δεσμό με την πρώτη περίοδο δημοτικής διακυβέρνησης της παράταξης του, αυτής του 2010-2014 με τον ίδιο όμως σε άλλο ρόλο τότε.

Υπεραμύνθηκε της κοινωνικής πολιτικής του ο Δήμαρχος: «το 2014, μέσα στην καρδιά της κρίσης, πήραμε την απόφαση, να φέρουμε στο κέντρο της πολιτικής μας, τον κοινωνικό τομέα. Το 2019, είμαστε περήφανοι, γιατί έχουμε δώσει χαρά, χαμόγελο και δύναμη, σε περισσότερους από δεκαέξι χιλιάδες μικρούς και μεγάλους συμπολίτες. Επενδύσαμε στην κοινωνία πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ. Και διατηρήσαμε την κοινωνική συνοχή. Το 2023, το Σχέδιό μας είναι, να έχουμε κάνει τα ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μια κοινωνία χαρούμενων ανθρώπων», ανέφερε κατά την ομιλία του ο Θ. Μπέγκας.

Δεν έλλειψαν φυσικά και οι «επιθέσεις» προς το Μ. Ελισάφ, τον οποίο «φωτογράφισε»: «Το 2014 παραλάβαμε ένα δήμο που ξόδευε πολλά για ένα πολιτισμό που αφορούσε λίγους. Το 2019, είμαστε περήφανοι, γιατί προσφέραμε πολιτισμό για όλους, παντού. Το 2023, τα Νέα Γιάννενα θα γίνουν πρωτεύουσα του πολιτισμού.»

Ακολούθησαν αρκετές ακόμα αιχμές προς άλλους υποψηφίους & παρατάξεις και στο τέλος παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού.

 

Tags: