Πορτραίτα Υποψηφίων: Χάρης Δολιώτης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ιωαννιτών

Ο Χάρης Δολιώτης είναι ιατρός μικροβιολόγος – ελεύθερος επαγγελματίας στον ιδιωτικό τομέα και ταυτόχρονα μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων. Με πολιτική άποψη από νεαρή ηλικία, κατέρχεται για δεύτερη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» του Μωυσή Ελισάφ.

Κατά γενική ομολογία είναι από τους πλέον δραστήριους εκπροσώπους της γενιάς του, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο ήθος και προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη. Σε συνδυασμό με την αγάπη του για την πόλη και τα κοινά, αποτελεί μια εξαιρετική υποψηφιότητα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του, «Αποτελεί χρέος του καθενός από εμάς, ειδικά αυτή τη φορά που δίνεται η δυνατότητα της πολυφωνίας μέσω της απλής αναλογικής,να ασχοληθούμε με τα κοινά ώστε να συμβάλλουμε,όσο μπορούμε, στη βελτίωση της καθημερινής μας ζωής και στην προκοπή του τόπου μας.

Τιμώ και επαινώ το έργο όλων των ανθρώπων, οι οποίοι έχουν συντελέσει στην ανάπτυξη της περιοχής, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Θεωρώ πως πάνω από όλα η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι τόπος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών, προβολής και συμφερόντων. Είναι χώρος σκληρής δουλειάς, δημιουργικής δράσης και αδιάκοπης προσπάθειας. Είναι χώρος προσφοράς προς τον συνάνθρωπό, προς τον τόπο που αγαπώ και μεγαλώνω τα παιδιά μου.»

 

Tags:

, , , , , ,