ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Μπάσκετ Ανδρών: ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 50 – 60

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με πολλές στιγμές έντασης από τους γηπεδούχους και πολλά ‘παρατράγουδα’ (που δεν είναι της στιγμής να σχολιαστούν), η ομάδα Ανδρών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αρκέστηκε τελικά σε ένα εξαιρετικό 3ο δεκάλεπτο για να πάρει την νίκη στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον τοπικό Κερκυραϊκό.

Οι γηπεδούχοι κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η ιδιαίτερα καλή άμυνα του ΠΑΣ και η υπομονή στην επίθεση ήταν τα καταλυτικά σημεία που έκριναν τον αγώνα υπέρ της ομάδας του Νίκου Παπανικολάου.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Κερκυραϊκό προηγούμενο με σκορ 33-26, αλλά με ένα επιμέρους 0-18 στο 3ο και αποφασιστικό δεκάλεπτο οι παίχτες του ΠΑΣ έγειραν την πλάστιγγα οριστικά υπέρ τους. Από τη στιγμή που πέρασε ο ΠΑΣ μπροστά, κατάφερε να χτίσει μια διαφορά και να τη διατηρήσει με σχετική άνεση ως το τέλος του αγώνα και το τελικό 50-60.

Άξιο αναφορας για ένα ακόμα παιχνίδι το γεγονός ότι με ξεκίνημα τη φετινή χρονιά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ χτίζει σταδιακά το μέλλον του, με 3 παίχτες της 12κάδας να είναι 18 ετών και άλλους 3 να είναι 21.

Δεκάλεπτα: 18-10, 15-16, 7-25, 10-9

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) : Ντούσκος 7,  Λύγδας 2, Γιωτάκης Γ, Γιωτάκης Κ, Κουλουμπής 19, Κοντοκωστόπουλος 3, Συνοδινός 4, Κοντζές, Θεοχάρους 8, Μπιλανάκης, Καρκαντέλος, Τσιρώνης 17

 

Tags:

, , , ,