Παράταξη Ριζόπουλου: “Ψευτομερεμέτια στο αεροδρόμιο, δεν επαρκεί, εθελοτυφλούν οι Γιαννιώτες”

Με μια μακροσκελή δισέλιδη ανακοίνωση, η παράταξη Ριζόπουλου αναφέρεται στο αεροδρόμιο και “επιτίθεται” όπως συνήθως κατά της περιφερειακής αρχής, αλλά και «παραγόντων» που δεν κατονομάζει. Η παράταξη στην ανακοίνωση της συγκρίνει τους αριθμούν ταξιδιωτών του αεροδρομίου Ιωαννίνων με αριθμούς ταξιδιωτών από άλλα αεροδρόμια, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «οι αριθμοί γίνονται πικροί».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:«Η Ήπειρος δεν αποτελεί τουριστικό προορισμό παρά το γεγονός ότι συνδυάζει τη δυνατότητα και θάλασσας και βουνού και μπορεί να έχει επισκεψιμότητα 12 μήνες το χρόνο.

Το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, παρά τα ψευτομερεμέτια που γίνονται είναι ένα μικρό, ξεπερασμένο και ακατάλληλο αεροδρόμιο. Δεν μπορούν, για παράδειγμα, να προστεθούν νέοι αεροδιάδρομοι ή να μεγαλώσουν οι υπάρχοντες.»

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Όσο εθελοτυφλούμε ως Γιαννιώτες με μια ψευδή αντίληψη για το αεροδρόμιό μας τόσο η ανάπτυξη θα μένει στον πάτο. Στην Ήπειρο που εμείς φανταζόμαστε το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων δεν επαρκεί.
Όταν οι Ορίζοντες Ηπείρου στο πρόγραμμά τους μίλησαν για την ανάγκη κατασκευής ενός σύγχρονου Περιφερειακού αεροδρομίου στο κέντρο της Ηπείρου , πολλοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να μας λοιδορήσουν.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δηλώνουν σήμερα ενθουσιασμένοι από την αύξηση του 28,8% του… τίποτε.
Είναι οι άνθρωποι που φοβούνται την πρόοδο και βολεύονται με τη γνωστή και ελεγχόμενη από αυτούς αδράνεια. Πρέπει να καταλάβουν όλοι και κυρίως η Περιφερειακή Αρχή ότι η Ήπειρος όπως είναι σήμερα θα αποτελεί πάντοτε τον φτωχό συγγενή, την πιο φτωχή περιφέρεια της Ευρωζώνης
».

 

Tags: