Ολοκληρώνεται ο Μεγάλος Διαγωνισμός της “Μεγάλης Γιορτής Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές” του Δήμου Ιωαννιτών

Ιωάννινα, λίμνη & νησίΗ “Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές” του Δήμου Ιωαννιτών, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου 2015.

Σύμφωνα με τους όρους του “Μεγάλου Διαγωνισμού Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές”: την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, ώρα 2μ.μ. – 3μ.μ. στο Δημαρχείο Ιωαννιτών (Πλατεία Α. Παπανδρέου 5) και συγκεκριμένα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει η παράδοση των κουπονιών συμμετοχής στο Μεγάλο Διαγωνισμό.

Η παράδοση μπορεί να γίνει από εκπρόσωπους του κάθε τμήματος που συμμετέχει στο διαγωνισμό (μαθητές ή εκπαιδευτικούς) που θα πρέπει να έχουν καταμετρημένο τον αριθμό των κουπονιών τους.

Ακολούθως, αφού επαναληφθεί η σχετική καταμέτρηση των κουπονιών, ανά σχολικό τμήμα, από την αρμόδια συμβολαιογράφο, θα γίνει η ανακήρυξη των τριών (3)σχολικών τμημάτων, που θα έχουν ανακυκλώσει τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης): την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015.

Τα τρία (3) πρωτεύοντα σχολικά τμήματα θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα – δώρα έπαθλα, τα οποία είναι:
– 1ο Δώρο – Έπαθλο: Ένα tablet, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη μεγαλύτερη συμμετοχή
– 2ο Δώρο – Έπαθλο: Ένα MP4 music player, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή
– 3ο Δώρο – Έπαθλο: Ένα MP3 music player, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Η “Τελετή Απονομής των Επάθλων” στα τρία (3) πρωτεύοντα σχολικά τμήματα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ιωαννίνων (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply