Ολική ανατροπή στην υπόθεση ταξιτζή-ηθοποιού: Δεν υπήρξε βιασμός ούτε ουσίες

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση βιασμού του οδηγού ταξί από γνωστό ηθοποιό, καθώς δεν ανιχνεύτηκε κάποια ύποπτη ουσία στο αίμα των δύο ανδρών.

Επίσης, ο έλεγχος DNA έδειξε ότι δεν υπήρξε σωματική επαφή μεταξύ τους, ενώ δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του 24χρονου στα αντικείμενα του ηθοποιού που κατασχέθηκαν.

«Έλα ρε πατέρα, σ’ αγαπάω» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καρκά στον πατέρα του μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα, με τον 29χρονο να καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης.

«Από εδώ και πέρα το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να βγει από τη φυλακή και ήρεμος και ήσυχος να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του μετά τον διασυρμό ο οποίος του έγινε» ανέφερε ο πατέρας του, Αντώνης.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε αθώος: «Αυτό λέω από την πρώτη στιγμή και αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα. Το ”γιατί”, η αδικία δηλαδή, μετατρέπεται σε θυμό και ο θυμός σταδιακά μετατρέπεται σε οργή. Και όπως βγάζουμε στην τηλεόραση τους βιαστές, πρέπει να βγάζουμε και τους συκοφάντες».

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του οδηγού ταξί, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», είπε πως ουδείς μπορεί να αποκλείσει τον βιασμό του ταξιτζή από αντικείμενο, «το οποίο στη συνέχεια το πέταξε ο κατηγορούμενος».

Ο 29χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι κακοποίησε τον οδηγό το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου. Μαζί κατέληξαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, με τον ταξιτζή αρχικά να ζητεί από τους γιατρούς να βοηθήσουν τον ηθοποιό, ο οποίος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Λίγο αργότερα, όμως, ο νεαρός ισχυριζόταν ότι δεν νιώθει καλά ο ίδιος.

πηγή: zougla.gr

 

Tags:

, ,