Νεολαία ΑΝ.ΕΛ.: “Δεν έχετε ούτε ιερό, ούτε όσιο, κύριε Μπουτάρη”

ANELΤίποτα δεν μας κάνει εντύπωση, πλέον, όσον αφορά το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και το ταλέντο του, να προκαλεί τους Έλληνες πολίτες.

Ο κύριος Μπουτάρης, μαθημένος στο να προκαλεί το εθνικό αίσθημα, δεν χάνει την ευκαιρία, μιλώντας αυτή τη φορά σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, να αναφερθεί στην εν λόγω χώρα με το όνομα Μακεδονία.

Τάσσεται με αυτόν τον τρόπο, και πάλι, στο πλευρό των γνωστών φασιστοειδών, που δεν σταματούν να προσβάλλουν την Ιστορική μνήμη, τους Αγώνες και τις Θυσίες ενός ολόκληρου έθνους.

Μία ερώτηση έχουμε μόνο για τον κύριο Δήμαρχο. Εφόσον ενοχλείται, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη, με την προσπάθεια αλλαγής της Ιστορίας – χωρίς να το επεξηγεί – πως είναι δυνατόν να μην τον πειράζει η προσβολή των Ιστορικών Ονομάτων, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της; Πώς γίνεται ακόμη, να του διαφεύγει το γεγονός ότι το κρατίδιο των Σκοπίων διατηρεί, στο ακέραιο, τις φαντασιώσεις και τον αλυτρωτισμό του, μιλώντας για «υπόδουλους Μακεδόνες αδελφούς»;

Όπως αποδεικνύεται, ο συγκεκριμένος κύριος, είναι, απλώς, ένας τυμπανιστής της βρώμικης προπαγάνδας ανιστόρητων κύκλων και σκοτεινών συμφερόντων.

Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων

 

Tags:

, , , , ,