Ν. Γκόντας: Όχι σε ΤΡΑΜ, όχι σε Δημοτική Συγκοινωνία, “ναι” σε …ταξί

Με το πρόεδρο και μέλη του σωματείου ΤΑΞΙ Ν. Ιωαννίνων «ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» συναντήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στα γραφεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Γκόντας και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Στη συζήτηση που έγινε τέθηκαν πολλά και σοβαρά προβλήματα που αφορούν τον κλάδο με κυριότερα εκείνα που έχουν να κάνουν με την ομαλή και σωστή λειτουργία του κλάδου ο οποίος τα τελευταία χρόνια περνά τη δική του κρίση.

«Μία γενικότερη αναρχία επικρατεί στο κλάδο μας και σε σχέση με τους κανόνες λειτουργίας που βάζει η πολιτεία αλλά και ότι έχει να κάνει με τον Δήμο. Η επιδρομή άλλων ιδιοκτητών άλλων οχημάτων μη νόμιμων κάνουν ακόμη δύσκολο το επάγγελμα και χωρίς να τηρείται η στοιχειώδης νομιμότητα. Ξένοι προς την πόλη μας ιδιοκτήτες οχημάτων κλέβουν τη δουλειά 270 επαγγελματιών του κλάδου μας χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Η ολοκλήρωση της καταστροφής θα έλθει με όσα ανακοινώθηκαν το τελευταίο διάστημα με ενδεχόμενη λειτουργίας ΤΡΑΜ και ίδρυση δημοτική ς συγκοινωνίας που βρίσκει εντελώς αντίθετο το κλάδο μας» Είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Ψήνας Μιχάλης.

Από τον Ν. Γκόντα και την παράταξη του ζήτησαν την κατανόηση και την βοήθεια ως επόμενη δημοτική αρχή ,έτσι ώστε ο κλάδος να βρεί άμεση λύση στα προβλήματά του.

Από την πλευρά του ο Ν. Γκόντας διαβεβαίωσε το σωματείο ότι θα είναι συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματά τους και ότι συμμεριζόμενους τις ανάγκες του κλάδου τόνισε πως θα είναι στο πλάι τους.

«Ουδέποτε θα αποδεχτεώ την ιδέα περί λειτουργίας ΤΡΑΜ στη πόλη και ούτε να γίνεται λόγος για δημοτική συγκοινωνίας Δεν είναι δική μας δουλειά η ίδρυση και λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας, ούτε η δημιουργία ΤΡΑΜ..

Για μας προέχουν οι λύσεις άλλων προβλημάτων στην πόλη που έχει αφεθεί στην τύχη της. Η καλή συνεργασία με τον κλάδο σας είναι δεδομένη κάτι που έγινε σε ψηλό βαθμό στο παρελθόν. Ο Δήμος έχει υποχρέωση να συνδράμει στο έργο σας και το ίδιο θα πράξουμε όταν ξαναβρεθούμε στον δημο

Ο κ. Γκόντας μίλησε για ευπρεπισμό των πιατσών και για αύξηση των θέσεων στάθμευσης των ΤΑΞΙ στην πόλη.

«Όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον μαζί θα σχεδιάσουμε το κυκλοφοριακό διότι και εσείς έχετε άποψη περί των κυκλοφοριακών θεμάτων. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ούτε μία κίνηση δεν έγινε έτσι ώστε στο κυκλοφοριακό ζήτημα να δοθεί μία λύση» Κατέληξε ο κ. Γκόντας.

 

Tags: