Κορυφαίος προορισμός της περιοχής Ιωαννίνων το Μουσείο Π. Βρέλλη και κατά την περίοδο των Χριστουγέννων

Όλο και περισσότεροι το επιλέγουν ως προορισμό κατά την επίσκεψη τους στα Ιωάννινα

Σπουδαία είναι η συνεισφορά του κορυφαίου Μουσείου στην τουριστική προβολή και γενικά την επισκεψιμότητα των Ιωαννίνων και της Ηπείρου.

Φέτος, συνεπικουρούμενο και από τη μεγάλη αύξηση του τουρισμού στην περιοχή της Ηπείρου και των Ιωαννίνων, το Μουσείο αναμένεται να αποτελέσει δημοφιλέστατο προορισμό επίσκεψης για τους χιλιάδες ταξιδιώτες που θα κατακλύσουν την ευρύτερη περιοχή Ιωαννίνων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στα καλύτερα μουσεία, χιλιάδες εγκωμιαστικές κριτικές!

Το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της λίστας των Ελληνικών Μουσείων, όπως αυτή δημιουργείται δυναμικά από τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που το αξιολογούν στη δημοφιλή και αξιόπιστη ταξιδιωτική ιστοσελίδα Trip Advisor.

Εκτός αυτού, συγκεντρώνει και πολλές εκατοντάδες εγκωμιαστικές κριτικές ελλήνων και ξένων επισκεπτών στις σελίδες του στη Google και στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι κυριολεκτικά εκθειάζουν από τα εκθέματα και την ιδέα, την τεράστια καλλιτεχνική ποιότητα του αείμνηστου δημιουργού, αλλά και την άψογη υποδοχή και φιλοξενία από τους ανθρώπους του Μουσείου, οι οποίοι το διακονούν με τον καλύτερο τρόπο.

Το μουσείο Βρέλλη, όπως το περιγράφει ο ίδιος ο αείμνηστος δημιουργός του

«Σα φόρο τιμής, αγάπης και πίστης, στους ανώνυμους και επώνυμους ήρωές μας, έφτιαξα τούτο το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας με κέρινα ομοιώματα, στο χωριό Μπιζάνι Ιωαννίνων.

Θέλω να κάνω Ιστορική Αγωγή, μνήμη Ιερή όλων των ηρωικών μορφών και γεγονότων που έζησαν μέσα μου.

Οι συνθέσεις είναι όλες δικές μου. Δούλεψα, όχι μόνο με βάση τη βιβλιογραφία που συγκέντρωσα (για ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία), αλλά και τις πληροφορίες -στοιχεία- που πήρα από τα μέρη που περπάτησα, γνώρισα, φωτογράφησα και σχεδίασα επί χρόνια.» …

Παύλος Βρέλλης, Ιωάννινα 1994
[από τον Οδηγό του Μουσείου]

Info

Για περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση της επίσκεψης σας, μπορείτε να ακολουθήσετε το Μουσείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

φωτο: Μουσείο Βρέλλη, επίσημη σελίδα Facebook

 

Tags: