Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αρταίων

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Αρταίων.

Το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας, η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση, αλλά και το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, σε συνδυασμό με τον πολύ καλό καιρό συγκέντρωσαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για πολλές ώρες συμπολίτες όλων των ηλικιών, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον.

Τόσο το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας, όσο και η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή, με πολλά άρματα και ευρηματικές μεταμφιέσεις, ενώ στο Κυνήγι του Χαμένουν Θησαυρού έδωσαν το «παρών» πάνω από 40 ομάδες και περισσότεροι από 500 παίκτες, έφηβοι και ενήλικες.

Ο Δήμος Αρταίων θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί την άτυπη Επιτροπή Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας, την άτυπη Επιτροπή για το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, τους εθελοντές καθώς και όλους όσους συνέδραμαν στη διεξαγωγή των παραπάνω εκδηλώσεων και κυρίως όσους συμμετείχαν σε αυτές, μικρούς και μεγάλους!

 

Tags:

, , , , , , ,