Μ. Ζήκου – Μ. Βαβάτσικος από το ΚΙΔΗΣΟ ως προτεινόμενοι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής

Η Μαργαρίτα Ζήκου και ο Μάριος Βαβάτσικος, υποψήφιοι βουλευτές και το 2015 με το νεότευκτο τότε κόμμα Παπανδρέου, είναι η πρόταση του ΚΙΔΗΣΟ Ιωαννίνων στη διαδικασία που έχει ανοίξει στο Κίνημα Αλλαγής για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου υποψηφίων βουλευτών για τις επόμενες εθνικές εκλογές, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: 

«Σε συνέχεια της διαδικασίας που έχει ξεκινήσει το ΚΙΝΗΜΑ Αλλαγής, βάσει της οποίας μέλη και φίλοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΗΜΑτος Αλλαγής στις επόμενες εθνικές εκλογές, το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ιωαννίνων, με απόφαση της Ν.Ε., δηλώνει πως στηρίζει τη διαδικασία αυτή και θα συμμετέχει ενεργά.

Σε χθεσινή συνέλευσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Ιωαννίνων, ομόφωνα αποφάσισε να προτείνει τους α) Βαβάτσικο Μάριο, ιδιωτικό υπάλληλο και Αναπλ. Γραμματέα ΚΙΝ.ΑΛ. και β) Ζήκου Μαργαρίτα, ελεύθερη επαγγελματία, μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Νομού Ιωαννίνων ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Πιστεύουμε ότι η αξιολόγηση των υποψηφίων πρέπει να γίνεται από μηδενική βάση και θέλουμε ένα ψηφοδέλτιο που να καλύπτει όλους τους κοινωνικούς και εργασιακούς τομείς. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑτος Αλλαγής Ιωαννίνων στην πορεία μέχρι τις εκλογές με στόχο την ενημέρωση του κόσμου για τις αρχές και τις αξίες του προοδευτικού χώρου.»

 

Tags: