«Κανένα πρόβλημα» για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στο νομό Ιωαννίνων, διαβεβαιώνει η Ν.ΕΦ.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το αρμόδιο και επιφορτισμένο με την ευθύνη της διεξαγωγής των εκλογών θεσμικό όργανο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή, η μεγάλη εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Ιωαννίνων πρόκειται να διεξαχθεί κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί πανελλαδικά, στις 13 Μαΐου, ημέρα Κυριακή, παρά τις αντιξοότητες και τις οργανωτικές δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επόμενες μέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση και αναλυτικές οδηγίες από την επιτροπή προς τα μέλη του κόμματος για τη διαδικασία, αλλά και για το πως μπορούν να απευθύνονται σε αυτή οι ψηφοφόροι, τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος για κάθε θέμα που άπτεται της εκλογικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής οι υποψηφιότητες για την προεδρία είναι δύο, αυτές του κ. Θ. Τζαρούχη, συν/χου εκπαιδευτικού και του κ. Κ. Ζιάβρου, επιχειρηματία, ενώ η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων από τα μέλη λήγει την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Απριλίου.

Όπως αναφέρουν μέλη της ΝΔ, το ενδιαφέρον για τις εκλογές εμφανίζεται ιδιαίτερα αυξημένο, πράγμα που ερμηνεύεται από τη γενική ενισχυμένη εικόνα της δυναμικής του κόμματος, αλλά και από τη διαφαινόμενη πρωτιά στις επόμενες εθνικές εκλογές.

 

Tags: