Καλλιτεχνικό Σωματείο “ΟΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ”: Παράσταση “Ένα καπέλο γεμάτο βροχή”

Δεύτερος κύκλος παραστάσεων, από την προσεχή Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, ενός αριστουργήματος του κλασικού αμερικανικού θεάτρου, του έργου του Μάικλ Γκάτσο «ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΓΕΜΑΤΟ ΒΡΟΧΗ», από την Κεντρική Θεατρική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οἱ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παππά.

Πρόκειται για μια ρεαλιστική, βαθιά ψυχολογική, όσο και ανθρώπινη ματιά πάνω στο πρόβλημα του εθισμού στα ναρκωτικά. Ένα θεατρικό έργο γεμάτο πόνο, αλλά και ελπίδα και αισιοδοξία ότι είναι δυνατό να βγει κανείς απ’ αυτό το φοβερό εφιάλτη!

Τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει επιμεληθεί η Γιωργίνα Παπαγεωργίου με την Αγγελική Κουτσοθανάση, τη μουσική ο Δημήτρης Παππάς, τον ήχο και τους φωτισμούς ο Μιχαήλ Παππάς, τη φωτογραφία της αφίσας η Μάγδα Σιούτη, ενώ την κατασκευή του σκηνικού ο Σπύρος Μπίζιος.

Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης): Δημήτρης Παππάς (Πατέρας), Παναγιώτης Μακρής (Τζώννυ), Κατερίνα Παπλιάκου (Σήλια), Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης (“Μάνα”), Κώστας Μανταντζής (Απλς), Μιχάλης Χατζηισαάκ & Περικλής Λιάρος (Τσιάκι), Κυριάκος Μαντζιάρας (Πόλο) & Αρσινόη Μπαλωμένου (Πούτσκι).

Μετά την ευμενέστατη υποδοχή των 4 πρώτων παραστάσεων από το κοινό, ακολουθούν άλλες τέσσερις (τελευταίες) παραστάσεις, στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα: Παρασκευή 2, Σάββατο 3, Κυριακή 4 & Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, στις 9:15 μ.μ.

Είσοδος: 8€ ή 6€ (μειωμένο)

Προπώληση (ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ / ΧΑΡΤΕΞ): 5€

Τηλέφωνα: 6981.981067 ή 6981.981058.

 

Tags:

, , , , , ,