Καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην «Ημέρα Καριέρας 2018» το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων οργανώνει “Ημέρα Καριέρας” στις 9 Νοεμβρίου 2018, στο Συνεδριακό  Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων “Κάρολος Παπούλιας”.

Η “Ημέρα Καριέρας 2018” είναι σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που επιδιώκει να φέρει τους φοιτητές και αποφοίτους του σε επαφή με τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο.

Συμμετέχοντας στην “Ημέρα Καριέρας 2018”, εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις-συζητήσεις με τους φοιτητές-αποφοίτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης μαζί τους και συνύπαρξης με τις άλλες συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο για συμμετοχή στην εκδήλωση “Ημέρα Καριέρας 2018”, με σκοπό την ανάπτυξη μιας σταθερής και εποικοδομητικής συνεργασίας και τη στήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας.

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων/φορέων στην “Ημέρα Καριέρας 2018” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για την “Ημέρα Καριέρας 2018” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκονται στον ιστότοπο: careerday.dasta.uoi.gr/ και η εταιρική αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο: goo.gl/VM7YDT

Για επιπλέον πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510 07278 ή 09051 και στο e-mail: [email protected]

 

Tags: