Καχριμάνη στηρίζει η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων – Συστάσεις στα μέλη του κόμματος που «αγνοούν αποφάσεις»

Τη στήριξη στο πρόσωπο του νυν περιφερειάρχη Ηπείρου Α. Καχριμάνη διατυπώνει με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων, ενώ ταυτόχρονα προβαίνει σε συστάσεις προς τα μέλη της που «αγνοούν δομές και αποφάσεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Για την Περιφέρεια Ηπείρου η απόφαση του κόμματος είναι σαφής και γνωστή. Στήριξη στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Καχριμάνη, ενός ικανού περιφερειάρχη και στελέχους της τοπικής κοινωνίας. 

Ένα μικρό μέρος στελεχών του Κόμματος, επικαλούμενοι τις κομματικές τους ιδιότητες, κινούνται σε διαφορετική κατεύθυνση στηρίζοντας άλλες επιλογές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι το Κόμμα συντονισμένα κινείται σε όλα τα επίπεδα, και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο. Δεν υπάρχουν δύο φωνές, δύο γραμμές, άλλες απόψεις και άλλες επιλογές. Η Ν.Δ. στηρίζει τον Αλέκο Καχριμάνη.

Αυτή την ώρα προέχει το «εμείς» και το καλό της χώρας μας και όχι το «εγώ» οι προσωπικές στρατηγικές, όπως κάποιοι κάνουν.

Ήδη σήμερα έχουν κληθεί σε ακρόαση από τον Γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. κ.Λ.Αυγενάκη 10 μέλη του κόμματος που φαίνεται να αγνοούν δομές και τις συλλογικές αποφάσεις.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική, η ενότητα και η πειθαρχία.

Σε κάθε περίπτωση τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων συνεχίζουμε τη δουλειά μας, απαρέγκλιτα και συντονισμένα και καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες, όλα τα μέλη και στελέχη της παράταξης να πράξουν το ίδιο.

Μόνο έτσι πετύχαμε και θα πετύχουμε μεγάλες νίκες, ισχυρή Ν.Δ. και αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους να κάνουν εκείνοι ό,τι κρίνουν ως πολίτες της Ηπείρου, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επικαλούνται την κομματική τους ιδιότητα, να αγνοούν τα αρμόδια συλλογικά όργανα και να προσπαθούν να διασπάσουν το Κόμμα με τις επιλογές τους. »

 

Tags: