Με Καχριμάνη η Ελπινίκη Μπάρκα

Η Ελπινίκη Μπάρκα ανακοίνωσε την υποψήφιότητα της για το Περιφερειακό Συμβούλιο, με το συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Ηπείρου Α. Καχριμάνη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Στη διάρκεια όλης μου της ζωής υπήρξα μάχιμος και ενεργός πολίτης με ενδιαφέρον για τα κοινά. Υπηρέτησα με πίστη και σθένος τις ιδέες και τις επιλογές μου ενίοτε και με κόστος, αλλά με σταθερά δημοκρατική προσήλωση.

Ως εκπαιδευτικός, σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών με απασχολεί το μέλλον του τόπου μας. Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την εφαρμογή του “Κλεισθένη” στην τοπική  αυτοδιοίκηση αποτελούν πρόκληση για ανθρώπους με όραμα και με διάθεση για συνεργασίες, έτοιμους να αναλάβουν ενεργό ρόλο στο αύριο της Ηπείρου.

Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, πιο αποφασισμένη από ποτέ, στηρίζω με τις δυνάμεις μου το συνδυασμό “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” με επικεφαλής το νυν Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, θέτοντας εαυτόν στην κρίση και στην υπηρεσία όλων των Ηπειρωτών σε μια προσπάθεια συνέχισης ενός επιτυχημένου έργου για την Ήπειρο που μας αξίζει!»

 

Tags: