Κ. Δαρδαμάνης, υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων ΝΔ

Ο Κων/νος Δαρδαμάνης ανήκει στη νέα γενιά των στελεχών της ΝΔ και είναι μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του kdardamanis.gr , «πιστεύω σε μια κοινωνία που θα παρέχει κατά το δυνατόν ίσες ευκαιρίες στο ξεκίνημα των πολιτών, ενώ δε θα τιμωρεί όσους με την αξία τους πετύχουν περισσότερο. Παράλληλα θα πρέπει να παρέχει ένα δίχτυ προστασίας στους πραγματικά αδύναμους

“Βασικές αξίες μου είναι η αξιοκρατία, η αριστεία και η ειλικρίνεια”

«Ως φιλελεύθερος, πιστεύω στην ελεύθερη οικονομία, στην ιδιωτική πρωτοβουλία και τον υγιή ανταγωνισμό. Σε ένα όσο το δυνατόν μικρότερο μεν αλλά ταυτόχρονα ισχυρό κράτος. Ένα κράτος, που βασικές λειτουργίες του θα είναι η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών έναντι εξωτερικών και εσωτερικών απειλών, η Δικαιοσύνη και, φυσικά, η διαρκής εποπτεία των αγορών με σκοπό την αποτροπή δημιουργίας μονοπωλίων και την εμπέδωση κλίματος υγιούς ανταγωνισμού.», όπως επίσης αναφέρει ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο Κώνσταντίνος Δαρδαμάνης είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και οικονομολόγος και εργάζεται στην Τράπεζα Ηπείρου, στα Ιωάννινα.

 

Tags: