Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων: Ασημένιο σε αγώνα ανοικτής θαλάσσης

Ο Iστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (ΙΟΙ) συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στις δύο ιστιοδρομίες του αγώνα ανοιχτής θάλασσας «ΚΑΡΝΟΣ» που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαΐου απο τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας.

Η πρώτη ιστιοδρομία 11 μιλίων του αγώνα «ΚΑΡΝΟΣ» διεξήχθη το Σάββατο 30 Μαΐου απο την Πάλαιρο στην Νήσο Κάλαμο και η δεύτερη, ίσης απόστασης, την επόμενη ημέρα απο την Κάλαμο στην Πάλαιρο. Στον αγώνα αυτόν έλαβε μέρος το σκάφος «ΚΙΡΚΗ» του Ομίλου μας, το οποίο κατετάγη τρίτο στην πρώτη και δεύτερο στη δεύτερη ιστιοδρομία. Στη γενική κατάταξη το «ΚΙΡΚΗ» κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ο κυβερνήτης του σκάφους Ευριπίδης Γλαβάς έλαβε το ασημένιο κύπελλο στην τελετή απονομής που έγινε στην Πάλαιρο στο τέλος του αγώνα.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων συγχαίρει θερμά τον Ευριπίδη Γλαβά (κυβερνήτη) και το πλήρωμα του σκάφους «ΚΙΡΚΗ» που αποτελείτο απο τους Παρασκευή Γιούνη, Γιώργο Κοκκίνη, Δήμο Ρώσση, Φρίξο Τριάντη και Βίλη Φούκη για την υψηλή δ ιάκριση που επέτυχαν και εύχεται υψηλές επιδόσεις και στο μέλλον.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply