Ιστιοπλοΐα: Κυνική ομολογία από τον προπονητή – Μίλησε για «σχέση» με την 11χρονη – Χιονοστοιβάδα οι αποκαλύψεις

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για σεξουαλική βία από παράγοντες της ιστιοπλοΐας. Δεκαοκτώ αθλητές ζήτησαν από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να οριστεί προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει σε εκλογές την Ελληνική Ομοσπονδία. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα κυρωθεί σύντομα η διεθνής σύμβαση κατά της βίας και της παρενόχλησης στους χώρους εργασίας.

«Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα. Είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει;» είπε στο MEGA ο πρώην προπονητής ιστιοπλοΐας. Τα λόγια του σοκάρουν. Μίλησε για σχέση με ένα 11χρονο παιδί και όχι για βιασμό.

«Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από μένα και έχω τραγικά στοιχεία να αποκαλύψω» είπε ο πρώην προπονητής. Μέλος ιστιοπλοϊκού συλλόγου που είχε συνεργαστεί με τον πρώην προπονητή μίλησε στην ΕΡΤ.

Η 22χρονη σήμερα αθλήτρια είναι αποφασισμένη να σπάσει τη σιωπή ετών… «Έπρεπε ή να διαφυλάξουν εμένα οι γονείς μου ή να γίνει ένας διασυρμός σε ένα ολόκληρο χωριό, που θα ήταν πάρα πολύ βαρύ για εμένα, 11 χρόνων. Οπότε αποφασίσαμε να μην το κινήσουμε νομικά» είπε η 22χρονη στο OPEN.

με πληροφoρίες από ert.gr

 

Tags: