“Ζωσιμάδες”: Ισοπαλία ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιωνίου με 1-1

pasΔεν τα κατάφερε τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα να “ξορκίσει” τον κακό του “δαίμονα” Πανιώνιο και να τον νικήσει μέσα στους “Ζωσιμάδες”, και ας έχουν περάσει 29 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία του νίκη! Ο ΠΑΣ ξεκίνησε παίρνοντας το προβάδισμα με τέρμα του Ίλιτς στο 23′. Μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ο Διούδης αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Η ομάδα των Ιωαννίνων εμφανίστηκε από την αρχή ψύχραιμη, με καλή αμυντική διάταξη ενώ ο Πανιώνιος εμφάνισε προβλήματα από τα πρώτα λεπτά. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με κατοχή μπάλας 50%-50% από τις δύο ομάδες, αλλά ήταν εμφανής η υπεροχή του ΠΑΣ.

Το μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου κύλησε όπως το πρώτο, ώσπου στο 76′ και στο 77′ είχαμε αποβολές με κόκκινη κάρτα των Μανιά (ΠΑΣ) και Ρισβάνη (Πανιώνιος). Ο ΠΑΣ τα επόμενα λεπτά άρχισε να εμφανίζει κόπωση, με αποτέλεσμα στο 84′ να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης από τον Πανιώνιο, ο οποίος εκτός από το βαθμό της ισοπαλίας, κερδίζει και τη δυνατότητα να παραμείνει στα πλέϊ οφ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Καρανίκας, Λίλα, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα, Ίλιτς, Μανιάς.

Πανιώνιος: Διούδης, Β. Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμος, Σιώπης, Καθάριος, Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος.

 

Tags:

, , , , , ,