Ιωάννινα: The MindTrap – Intelligent Entertainment

Μετά από Ευρώπη και Αμερική, τα escape rooms ήρθαν στην Ελλάδα με το The MindTrap να κατακτά την κορυφή στην πόλη της Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Λάρισας ,Κομοτηνής και Ιωαννίνων.

Leader στην αγορά, προσφέρει στο κοινό του μια μοναδική εμπειρία βιωματικής απόδρασης που βασίζεται στη συνεργασία και στη λογική.

Οι εκατοντάδες αναφορές του κοινού στα social media για τα δωμάτια γεμάτα γρίφους, στοιχεία και πάζλ, αποδεικνύουν την τεράστια αποδοχή του κοινού!

Με 26 θεματικά δωμάτια στο σύνολό του και 4 στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων, το The MindTrap ήρθε να μυήσει τους παίκτες του στους πιο περίεργους κόσμους των δωματίων του, να τους μάθει πώς να λύνουν ακόμα και τους πιο δύσκολους γρίφους ώστε να αποδράσουν μέσα σε μία ώρα.

Σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο 400 τ.μ., στην οδό Αβέρωφ 43, το Insanity, το Mirror Mirror on the Wall, το Prisoners of hope και το Time Machine, ήρθαν να σας προβληματίσουν, να σας παγιδεύσουν και να σας βγάλουν τα βαθύτερα ένστικτα της επιβίωσης με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Κάντε κράτηση τώρα: http://book.themindtrap.com/ioannina ή τηλεφωνικά στο 26510 76565.

«Use your brain. Not your power»

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply