Ιωάννινα: Στολισμός του Αρχοντικού Πυρσινέλλα από τα παιδιά της Μέριμνας

Ιωάννινα, λίμνη & νησίΜε τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τα παιδιά της Μέριμνας στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα που βρίσκονται στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Πυρσινέλλα, παραδίδοντας ένα όμορφο αισθητικά μήνυμα για τις γιορτές που έρχονται και τις επικείμενες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Η δράση πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, ώρα 5.00 το απόγευμα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνονται με τη συνεργασία της Μέριμνας και του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων σε όλη τη διάρκεια της φετινής θεατρικής περιόδου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Αλέκα Βακαλοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Κολόκας και Γιάννης Λιόντος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλέξης Γοργόλης, ενώ μήνυμα απέστειλε ο Πρόεδρος της Μέριμνας και αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μανταλόβας.

Η επόμενη προγραμματισμένη δραστηριότητα είναι αύριο, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου με το θεατρικό παιγνίδι «Ο Θησαυρός των Χαμένων Ρο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των ηθοποιών του Δημοτικού Θεάτρου και τα παιδιά του Βρεφονηπιακού σταθμού της Μέριμνας.

 

Tags:

, , , , , , ,