Ιωάννινα: “Όλα όσα πρέπει για τις γυναίκες” από τους Αθεράπευτους

Οι “Αθεράπευτοι” παρουσιάζουν την ξεκαρδιστική ανατρεπτική ψυχολογική κωμωδία «Όλα όσα πρέπει για τις γυναίκες!», που βασίζεται στο θεατρικό έργο του Woody Allen “Play it again, Sam!”.

Η διασκευή, η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Δημήτρη Παππά, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια της Γιωργίνας Παπαγεωργίου.

Ο Άλαν Φήλιξ συμπυκνώνει στο πρόσωπό του όλες τις δυσκολίες επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν τα σύγχρονα ζευγάρια… Και στην προσπάθειά του να τα καταφέρει μιμείται το είδωλό του, τον κινηματογραφικό αστέρα Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ… Αυτός είναι, όμως, ο δρόμος ή η ανακάλυψη του δικού του αυθεντικού εαυτού; Μέσα από πραγματικά σπαρταριστές εμπειρίες, βρίσκει τελικά το δρόμο του…

Είναι η 3η καλλιτεχνική περίοδος που παρουσιάζεται το έργο, ενώ έχει τιμηθεί με τρία βραβεία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ερασιτεχνικού Θεάτρου (Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου στο Δημήτρη Παππά, Βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου και Βραβείο κοινού).

Τους βασικούς ρόλους, μαζί με το Δημήτρη Παππά, ερμηνεύουν η Αγγελική Κουτσοθανάση (Λίντα), ο Δημήτρης Κήττας (Ντικ), ο Σταύρος Σταυρόπουλος (Μπόγκαρτ), η Μαρία Μπέλλου (Νάνσυ), η Φωτεινή Ευαγγέλου (Σάρον), ο Παναγιώτης Μακρής (Ψυχαναλυτής) & η Βαρβάρα Βαράκα (Ψυχαναλύτρια). Συμμετέχουν άλλα 15 μέλη της Θεατρικής Ομάδας του Σωματείου.

Στον Πολυχώρο της Στοάς Ορφέα (Αίθουσα Φ. Γκ. Λόρκα), από Τετάρτη 20 Μαΐου έως και Τετάρτη 27 Μαΐου, καθημερινά στις 9:15 μ.μ., με είσοδο 7€ ή 5€ (μειωμένο). Κρατήσεις θέσεων στο 6981.981067.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply