Ιωάννινα: Living Festival στο Θέατρο Ε.Η.Μ.

Η εταιρεία Sinners γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της με το Living Festival την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ε.Η.Μ. Ένα φεστιβάλ φιλανθρωπικού χαρακτήρα μιας και όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Παράρτημα της Ελληνικής Αντικακρκινικής Εταιρείας στα Ιωάννινα και στη Φλόγα (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια).

Σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων, στο θέατρο Φρόντζου, με υπέροχη θέα, από την πόλη την οποία ξεκίνησε η εταιρεία Sinners, θα στηθεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό, για να φιλοξενήσει τους συνεργάτες – φίλους, djs και καλλιτέχνες που όλα αυτά τα χρόνια ταξίδεψαν με την εταιρεία Sinners σε όλη την Ελλάδα.

Φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας Sinners θα βρεθούν στο πιο μεγάλο φεστιβάλ της πόλης, που θα ξεκινήσει από το απόγευμα στις 18.00 και θα ολοκληρωθεί στις 01.30.
Μια μεγάλη γιορτή, όπου όλοι θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε μέσα από αυτή την ενέργεια την προσπάθεια του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στα Ιωάννινα και της Φλόγας.

Στο stage θα βρεθούν οι: ACE2ACE,HOUSETWINS,Dj Crocy, Folk N Roll, Mini and the Moochers, Maria Antona, Livin R, The Mode, Βαγγέλης Κοσίνας  Full Band, John Pappas, Last Time, Demise of our Neverland, The Rook, Panos Haritidis, Spiros Metaxas, Marilita, MadHouse, Nani Pavlidi, Xaris Tsitos, Tasos Kotsasavvas, Alexandros Rakkas, Alex Katsaounis, Patrik Ntafy.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να τιμήσουμε αγαπημένα πρόσωπα που φύγανε από δίπλα μας, και ιδιαίτερα νέους ανθρώπους, αλλά και να συμπαρασταθούμε σε αυτούς που παλεύουν με την ασθένεια.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε μέσα από τη μουσική να μεταφέρουμε τη θετική μας ενέργεια και να ενισχύσουμε όσο το δυνατόν μπορούμε τις προσπάθειές τους.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου δίνουμε όλοι ραντεβού στο θέατρο Ε.Η.Μ. για το Living Festival!
Τιμή εισόδου: 5 ευρώ
Ώρα έναρξης: 18.00

Supporting the Fighters, admiring the Survivors, honoring the Taken and never ever giving up HOPE…Living Festival in Ioannina….be a “sinner” for this festival…be a winner of life…”

Production by Sinners

Η εταιρεία θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και εμπιστεύθηκαν την εταιρεία για να στηθεί αυτό πρώτο Living Festival, τους χορηγούς, τους φίλους και συνεργάτες.
Με το πέρας του φεστιβάλ θα δοθούνε στη δημοσιότητα όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις για το σκοπό του Living Festival.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply