Ιωάννινα: Ειδικότητες στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ.

epirusnewsΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ : ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Καθημερινά απογευματινές ώρες από 19:00 έως 21:30 το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :Το σχολείο θα είναι ανοιχτό όλο το καλοκαίρι κάθε Πέμπτη πρωινές ώρες 9:00 – 13:00

Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Ιωαννίνων είναι ένα δυναμικό Σχολείο με παρουσία στην επαγγελματική εκπαίδευση της πόλης των Ιωαννίνων από το 2000 και αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία επαγγελματικής σταδιοδρομίας προσφέροντας ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους πολίτες  ανεξαρτήτως ηλικίας, εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους ή ανέργους και σε άνεργες μητέρες ανήλικων παιδιών αρκεί να έχουν απολυτήριο Γυμνασίου και να έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.

Το εσπερινό ωράριο του Σχολείου μας (19 – 22:15) προσφέρεται για εκείνους που οι επαγγελματικές, προσωπικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να φοιτήσουν σε πρωινό σχολείο.

Οι απόφοιτοι του Σχολείου μας αποκτούν ταυτόχρονα:
– Ισότιμο Απολυτήριο Λυκείου
– Αναγνωρισμένο Επαγγελματικό Πτυχίο Ειδικότητας
– Ευνοϊκή πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Πανεπιστήμια & ΤΕΙ) μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων
– Μπορούν τέλος να εγγραφούν στο 2ο έτος οποιουδήποτε δημόσιου ή ιδιωτικού ΙΕΚ στην αντίστοιχη ειδικότητα και να αποφοιτήσουν σε ένα μόνο χρόνο.

Για τη σχολική χρονιά 2015-2016 στο 2ο ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν οι τομείς:
– Οικονομίας και Διοίκησης
– Πληροφορικής
– Μηχανολογίας
– Υγείας – Πρόνοιας
– Αισθητικής – Κομμωτικής
– Εφαρμοσμένων τεχνών
– Ηλεκτρολογίας – Αυτοματισμού
– Γεωπονίας – Διατροφής

Επιπλέον πλεονεκτήματα για τους μαθητές μας: Αναβολή στράτευσης, Οικογενειακό επίδομα, Φοροαπαλλαγή, Μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία, Επίδομα μεταφοράς αν δεν υπάρχει συγκοινωνία, Δωρεάν φοίτηση. Οι εργαζόμενοι μαθητές δικαιούνται 10ήμερη εκπαιδευτική άδεια.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply