Ιωάννινα: Δύο αγώνες σκοποβολής από τον Α.Ο. ΜΠΟΥΝΤΟ για τα Ελευθέρια της πόλης

Πιστός στην παράδοση που έχει δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια , ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ θα τιμήσει και εφέτος την επέτειο της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων, με τη διοργάνωση δύο διεθνών αγώνων πρακτικής σκοποβολής .

Ο πρώτος είναι αγώνας λειοκάνου IPSC και θα γίνει το Σάββατο 15/2 και ο δεύτερος είναι πιστολίου IPSC και θα γίνει την Κυριακή 16/2 . Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο σκοπευτήριο του Ομίλου στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου στο Πέραμα.

Η συμμετοχή είναι ήδη πολύ μεγάλη με διεθνείς παρουσίες από χώρες όπως την Αγγλία, την Βουλγαρία , την Ρωσία , τηνΓαλλία κλπ.

Από τη Γαλλία τιμά με την παρουσία του ο επί σειρά ετών Παγκόσμιος πρωταθλητής ERIC GRAUFELL και από τη Ρωσία η πλήρης ομάδα του Ομίλου από το Ekaterineburg ,ARCHNGEL MICHAIL η οποία για μια ακόμη φορά θα παραβρεθεί στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πόλης μας.

Θα θυμούνται οι συμπολίτες μας ότι η συγκεκριμένη ομάδα μετακινείται με ιδιωτικό τζετ του αρχηγού της IGOR ALTUSHKIN, που θα προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και με τεράστιο φιλανθρωπικό και «φιλοεκκλησιαστικό» έργο.

Αναμένεται έντονος ο συναγωνισμός όπως συνήθως συμβαίνει στους αγώνες διοργάνωσης ΜΠΟΥΝΤΟ.

Με την ευκαιρία των αγώνων αυτών και την παρουσία πολλών παραγόντων της Ελληνικής Σκοπευτικής Οικογένειας και φυσικά αθλητών και συνοδών , αποφασίστηκε να γίνει και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ομίλου το Σάββατο 15/2 ώρα 7μμ σε καφετέρια της πλατείας Μαβίλη. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

 

Tags: