Ημέρα συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από την «ΆΡΣΙΣ»

Στα πλαίσια ενίσχυσης και υποστήριξης του κοινωνικού έργου της ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στην περιοχή της Ηπείρου διοργανώνεται η ”Ημέρα συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης”, την Πέμπτη 14.06.18, σε συνεργασία με το Θυμωμένο Πορτραίτο. 

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν θα καλύψουν τις ανάγκες ασυνόδευτων ανηλίκων που βρίσκονται σε προστατευτική φύλαξη, ευάλωτων οικογενειών και αστέγων.

Η συλλογή των ειδών θα διαρκέσει από τις 12:00-00:00 στο Θυμωμένο Πορτραίτο και τα είδη που θα χρειαστούν θα είναι κυρίως: ξηρά τροφή (κονσέρβες, κρουασάν, μπισκότα), είδη προσωπικής υγιεινής, εσώρουχα, κάλτσες, μακαρόνια, ρύζι, λάδι και γενικά ό,τι άλλο μπορεί ο καθένας να προσφέρει. Όποιος ειθυμεί να ενημερωθεί πιο αναλυτικά σχετικά με την εκδήλωση και τα είδη που θα διατεθούν, μπορεί να επισκεφθεί τις σελίδες στο facebook: ΑΡΣΙΣ_Δράσεις στην Ήπειρο και Θυμωμένο Πορτραίτο.

Στις 19:00 στο Θυμωμένο Πορτραίτο θα ακολουθήσει πάρτι με μουσική και κοκτέιλ, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, φέρνοντας ο καθένας ό,τι μπορεί να προσφέρει.

Το πάρτι θα είναι ανοικτό για όποιον επιθυμεί να προσφέρει! Θεωρούμε πως η συμμετοχή όλων είναι σημαντική προκειμένου να στηριχθεί μια τέτοιου είδους προσπάθεια.

 

Tags: