Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση για την Ενέργεια από τους «Πολίτες για την Ανατροπή»

Σε μια προεκλογική περίοδο η οποία χαρακτηρίζεται από την παραπολιτική, την υπερβολή, την υπερπροβολή και τους …celebrities κάθε λογής, οι «Πολίτες για την Ανατροπή» έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας ένα τελείως διαφορετικό στίγμα, εξόχως πολιτικό, με τη διοργάνωση της εκδήλωσης τους για την Ενέργεια, και ειδικότερα για την καταπολέμηση της ενεργειακής «φτώχειας» και του αποκλεισμού, με κοινωνικό πρόσημο, από τους ΟΤΑ για τους πολίτες.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός από τον επικεφαλής της παράταξης Λ. Νάτση, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της, καθώς επίσης και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Ιωαννίνων Χ. Μαντάς και Γ. Στέφος αλλά και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Ζάψας. Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Παπαδιώτης, οι αντιδήμαρχοι Θ. Μανταλόβας και Δ. Κατηρτζίδης, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και αρκετοί πολίτες που γέμισαν την αίθουσα «Πανδώρα» του ξενοδοχείου Du Lac.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό που απύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λ. Νάτσης και στη συνέχεια ακολούθησαν παρουσιάσεις από στέλεχος του Κ.Α.Π.Ε. (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) και από σύμβουλο του Υπουργείου Ενέργειας – Περιβάλλοντος οι οποίοι παρουσίασαν σε συντομία σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, αλλά και το νέο θεσμικό πλαίσιο των Ενεργειακών Κοινοτήτων. Ακολούθησαν τοποθετήσεις – χαιρετισμοί, από άλλους αυτοδιοικητικούς, αλλά και ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.

Στην εκδήλωση απύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο υποψήφιος Δ. Σύμβουλος Ν. Βούστρος της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η εκδήλωση σας αποτελεί μια σημαντικότατη πρωτοβουλία, όπου ακούστηκαν για πρώτη φορά πολύ ενδιαφέροντα θέματα τα οποία μακάρι να μας απασχολήσουν και μετά τις εκλογές, αλλά και όλη την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο. Είναι ευχάριστο να βλέπουμε εκδηλώσεις που προάγουν την παραγωγή πολιτικής, τέτοιας ώστε να δίνει λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών και σε αυτό οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζι, πέρα και πάνω από διαχωρισμούς…»

Η εκδήλωσε έκλεισε αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις.

 

Tags:

, , ,