Η νέα αλλαγή του instagram που θα σας λύσει τα χέρια

epirusnewsTo instagram είναι το πιο δημοφιλές app που έχει την τάση να ανεβαίνει όλο και περισσότερο καθημερινά. Δημιουργήθηκε το 2010 και χρειάστηκε δύο μήνες για να φτάσει τους 1.000.000 εκατομμύρια χρήστες. Σήμερα, η εφαρμογή μετράει 20 δις. φωτογραφίες και 200 εκ. χρήστες.

Η χρήση του instagram γίνεται είτε για ευχαρίστηση, είτε για προώθηση προσωπικής δουλειάς. Για την δεύτερη κατηγορία όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες. Για όσους πρέπει να έχουν δεύτερο λογαριασμό στο instagram, πρέπει για να εισέρχονται στους εναλλακτικούς λογαριασμούς κάνοντας απεγκατάσταση και εγκατάσταση πράγμα εντελώς κουραστικό.

Γι’αυτόν τον λόγο, η εφαρμογή με τη νέα έκδοση 7.12.0 πρόκειται να λύσει αυτό το πρόβλημα και να βοηθήσει υπερβολικά εκείνους που ασχολούνται με τα social media. Εν ολίγοις, μετά την εγκατάσταση του update θα υπάρχει στις ρυθμίσεις η επιλογή «Προσθήκης λογαριασμού», από την οποία οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν όλους τους λογαριασμούς στο instagram χωρίς να γίνεται συνεχεία η παραπάνω διαδικασία.

Τα κακά μαντάτα είναι ότι μέχρι στιγμής αυτή η αλλαγή θα ισχύει μόνο για τους κατόχους Android, αφού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή κάποια ενημέρωση σχετικά με το iOs.

Πηγή: techsocial.gr

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply