“Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία” – Ποιοι αριστούχοι βραβεύθηκαν από την Ήπειρο

Η τιμητική βράβευση των μαθητών που αρίστευσαν με τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία” της τράπεζας EUROBANK, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιου Παυλόπουλου. Οι βραβευθέντες από την Ήπειρο στη διοργάνωση είναι:

Από το νομό ΑΡΤΑΣ και το 2ο Γενικό Λύκειο Άρτας διακρίθηκε ο Κωνσταντίνος Κολώνας, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.360 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Συνολικά στο νομό διακρίθηκαν 6 μαθητές από 15 σχολεία.

Από το νομό ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας, ο αριστούχος Νικόλαος Σωτήρκος, εισήχθη με αριθμό μορίων 19.360 στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνολικά στο νομό βραβεύθηκαν 4 αριστούχοι από 9 σχολεία.

Στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, διακρίθηκε η Ερασμία Ράπτη από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Δωδωναία Εκπαιδευτήρια», η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.614 στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνολικά από τα 32 σχολεία του νομού, τα βραβεία της Eurobank έλαβαν 16 αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες.

Στο νομό ΠΡΕΒΕΖΑΣ, μεταξύ 8 μαθητών που βραβεύτηκαν από 13 σχολεία του νομού, διακρίθηκε ο Γεώργιος Αυγέρης από το 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας, ο οποίος, με αριθμό μορίων 19.103, εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Tags: