Η ιστορία των VIC σαν χριστουγεννιάτικο παραμύθι…

Έπαιξαν σε διάφορα καλοκαιρινά φεστιβάλ σε όλη τη χώρα, πήγαν στη Βίτσα με καμένα όργανα, μπήκανε (και) σε άλλα ακροατήρια παίζοντας μπροστά σε 6.500 κόσμο στην Αθήνα, στο Γκάζι.

Μετά, ανέβηκαν σε ένα βαν που δεν θα σας πω πώς και τι, αλλά είναι ιστορία για βιβλίο και ξεκινώντας από τη Σόφια γύρισαν το 70% της Ευρώπης, κάνοντας ό,τι κάνει μια μπάντα που κερδίζει σκηνές και ακροατές, από τη Γερμανία και την Ολλανδία, μέχρι το Λονδίνο, την Ζυρίχη, την Βαρκελώνη, την Ιταλία. Αλλά πού θα πάει, οι Villagers of Ioannina City πάλι εδώ θα γυρίσουν.

Στις 27 Δεκεμβρίου λοιπόν, επιστρέφουν στα… σπίτια τους και γεμίζουν την περίοδο των γιορτών με μια συναυλία στο Factory of sound την τελευταία Κυριακή του χρόνου. Όλα αυτά, λίγο πριν η μπάντα βάλει μπροστά τις διαδικασίες για τον επόμενο δίσκο της.

The Villagers of Ioannina City
Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, Factory of Sound Ioannina /Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, Ακτή Μιαούλη/τηλέφωνο: 26510 36436.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.
Η προπώληση ξεκινάει στα 8 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, MediaMarkt και το www.viva.gr

Οι Villagers of Ioannina City είναι ένα πειραματικό ροκ συγκρότημα από τα Ιωάννινα. Η μουσική τους τους είναι μια μίξη ψυχεδελικού post rock με τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου, που χτίζεται με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, πολυφωνικά και ηπειρώτικο κλαρίνο.

Δημιουργήθηκαν το 2007 και έκτοτε έχουν παίξει σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουν κυκλοφορήσει ένα promo cd το 2010, ενώ το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο “Riza” που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014 προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως δίσκος της χρονιάς. Λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησαν το ep “Zvara/Karakolia”.

Οι V.I.C είναι:
– Αλέξης Καραμέτης / κιθάρα, φωνή
– Άκης Ζώης / μπάσο
– Αρης Γιαννόπουλος / τύμπανα
– Νίκος Αγγούσης / κλαρίνο, πνευστά
– Κωνσταντίνος Λάζος / γκάιντα
– Αχιλλέας Ράδης / πλήκτρα

http://vicband.bandcamp.com
www.facebook.com/vic.epirus

Σκηνές από τη σαρωτική συναυλία του “Technopolis”:
https://www.youtube.com/watch?v=d3fcuF6G_G4

Γραφείο Τύπου Factory of Sound Ioannina:
Αλέξανδρος Σαλαμές
Τηλ. 6970034210
Mail: [email protected]

Χορηγοί επικοινωνίας: Ήπειρος TV1//Ηπειρωτικός Αγών//Studio E103//Giga FM//4U Radio//Prisma FM//Energy FM//Kiss FM // Stotapsi.gr // rockoverdose.gr //atpreveza.gr //rocking.gr //Feelarocka.gr //epirusevents.gr//i-jukebox.gr//inculture.gr

Alexandros Salames
Art On The Road Productions
Mobile Phone: 0030 6970034210
Office Phone: 0030 2310 531803
Mail: [email protected]
Skype Name: Alexandrossal
Facebook Name: Alexandros Salames

 

Tags:

, , , , , , , , , , , ,