Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ ευχαριστεί τους χιλιάδες παραγωγούς της (VIDEO)

Η εταιρεία αναγνωρίζει τη σημαντική συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια

Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, παρουσιάζει το νέο της τηλεοπτικό σποτ «Οι Άνθρωποι μας», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τους ανθρώπους της και τους χιλιάδες συνεργαζόμενους παραγωγούς της, οι οποίοι αποτελούν κυρίαρχο κομμάτι της Γεύσης του Καλού.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, η ΔΩΔΩΝΗ εστιάζει στην αφοσίωση και στην αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλεται από τον κάθε εργαζόμενο και παραγωγό, ο οποίος ανεξάρτητα των συνθηκών, με απαράμιλλη δύναμη και μεράκι, συνεχίζει ακατάπαυστα να προσφέρει και να δίνει τον καλύτερο του εαυτό καθημερινά, για τη δημιουργία των αυθεντικών και ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ από 100% ελληνικό γάλα.

Μέσα λοιπόν από μια ισχυρή αναπαράσταση και με γνώμονα την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης
καθώς και τη σωστή διαχείριση της για την παραγωγή του συνόλου των προϊόντων της εταιρείας, η ΔΩΔΩΝΗ με το νέο τηλεοπτικό σποτ αναγνωρίζει την αξία καθώς και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει κτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τους συνεργάτες της. Παράλληλα, τονίζει πως η αξία του κάθε εργαζόμενου της εταιρείας είναι μοναδική, καθώς όλοι αποτελούν αναπόσπαστα μέλη της οικογένειάς της.

 

Δείτε το Video

 

Tags: