Φροντιστήριο “ΟΜΗΡΙΚΟΝ”: Το φροντιστήριο της επιτυχίας!

Ο δρόμος για το πανεπιστήμιο περνάει από το φροντιστήριο “Ομηρικόν”

omirikonΈνα από τα πιο άρτια οργανωμένα φροντιστήρια της πόλης αναλαμβάνει με επιτυχία να οδηγήσει στο μοναδικό όσο και απαραίτητο “δρόμο της γνώσης” μαθητές όλων των επιπέδων εκπαίδευσης:

Λειτουργεί επίσης κέντρο μελέτης για παιδιά δημοτικού, σε ολιγομελή πάντα τμήματα με έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.

Το «Ομηρικόν» παρέχει:

 • Διδασκαλία όλων των μαθημάτων σε παιδιά Γυμνασίου & Λυκείου, σε όλα τα επιστημονικά πεδία.
 • Καινοτομία στην πράξη: Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα Key-School*
 • Διδασκαλία ειδικών μαθημάτων
 • Μαθησιακή διαδικασία που χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες
 • Συμβουλευτική Σπουδών για τους μαθητές Λυκείου…
 • Μαθήματα και για φοιτητές

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το φροντιστήριο ή επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Φροντιστήριο Ομηρικόν
Λ. Δωδώνης 84, Ιωάννινα
Τηλ. 26514.02858
Facebook: www.facebook.com/omirikon
Ιστοσελίδα: www.omirikon.gr

Η φιλοσοφία του Φροντιστηρίου «Ομηρικόν»

Το μεράκι στη διδασκαλία, η άρτια κατάρτιση αλλά και η αγάπη για τους μαθητές, καθιστά το ΟΜΗΡΙΚΟΝ ένα από τα πιο επιτυχημένα Φροντιστήρια όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης. Από την Α’ Δημοτικού έως την Γ’ Λυκείου, τα προγράμματα σπουδών είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις διδακτικές ανάγκες των παιδιών, αφήνοντάς τους παράλληλα τον απαραίτητο χρόνο για διάβασμα.
Με πυλώνα της φιλοσοφίας του φροντιστηρίου την ανάγκη εξατομικευμένης μάθησης, παρέχεται πλούσιο διδακτικό υλικό, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας με τις τελευταίες τάσεις της παιδαγωγικής (video lectures, online tests, μαθήματα με βιντεοπροβολέα, διαδραστικές ασκήσεις).

Τι είναι η πλατφόρμα Key-School

Το Key-School είναι μια ηλεκτρονική εφαρμογή υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου, εξειδικευμένη για τις ανάγκες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος. Μέσω του Key-School παρέχονται μέσω διαδικτύου, ανάμεσα στα άλλα, και οι παρακάτω υπηρεσίες στους μαθητές και τους γονείς, μέσω κωδικού πρόσβασης:

 • Ενημέρωση, αποστολή εκπαιδευτικού υλικού και επικοινωνία ανάμεσα στη διεύθυνση του φροντιστηρίου, τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς.
 • Καταγράφεται και παρακολουθείται ηλεκτρονικά ο προγραμματισμός του μαθητή για όλη τη φροντιστηριακή χρονιά.
 • Καταγράφεται η αξιολόγηση και η εν γένει πρόοδος του μαθητή, σε κάθε μάθημα και σε κάθε κριτήριο αξιολόγησης του φροντιστηρίου.
 • Ο μαθητής εξετάζεται ηλεκτρονκά με τεστ αντικειμενικού τύπου που δημουργούνται από τους καθηγητές του, από Τράπεζα Θεμάτων, η οποία αποτελείται από περισσότερες από 10.000 ερωτήσεις σε 28 μαθήματα του Λυκείου και των ΕΠΑ.Λ.
 • Ο μαθητής και ο γονέας αξιολογούν τις υπηρεσίες του φροντιστηρίου και του κάθε καθηγητή, με βάση τα ερωτηματολόγια του προτύπου 1433 του ΕΛΟΤ για εκπαιδευτικούς φορείς.
 • Ο κάθε μαθητής έχει τον «λογαριασμό» του μέσω του οποίου εξετάζεται στα ηλεκτρονικά τεστ, βλέπει το πρόγραμμά του, έχει πρόσβαση στην καρτέλα προόδου του, αξιολογεί τις υπηρεσίες του φροντιστηρίου και τους καθηγητές του, λαμβάνει και αποστέλλει μηνύματα σους καθηγητές του. Πρόσβαση στην καρτέλα προόδου του μαθητή, στα ερωτηματολόγια εσωτερικής αξιολόγησης και τις απουσίες έχουν επίσης οι γονείς του μαθητή.

 

Tags: