Έρχεται η Sky Express! Πτήσεις Ιωάννινα – Αθήνα από 27 Ευρώ

Εντελώς αναμένεται να αλλάξει το ταξιδιωτικό και τουριστικό τοπίο στην για χρόνια αποκομμένη από το κέντρο Ηπειρωτική πρωτεύουσα η έλευση της εταιρείας Sky Express η οποία ξεκινά από την 1η Νοεμβρίου τις πτήσεις της από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας. 

Η έλευση της εταιρείας μάλιστα συνδυάζεται με σημαντική προσφορά η οποία διαμορφώνει το τελικό εισιτήριο Ιωάννινα – Αθήνα στα 27 μόλις Ευρώ, ή αλλιώς περίπου στο μισό κόστος από ότι στοιχίζει το αντίστοιχο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express, κ. Χάρης Μπότσαρης, σε εκδήλωση προ ημερών στα Χανιά με αφορμή τα εγκαίνια της τοπικής πτήσης, δήλωσε σχετικά:

«H Sky Express διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού και πετάει σε 32 αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα. Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, μεγαλώνουμε το δίκτυο μας και το στόλο μας και αυξάνουμε την επιβατική κίνηση ενισχύοντας ουσιαστικά τις τοπικές κοινωνίες, τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι και το επιβατικό κοινό των Χανίων θα αγκαλιάσει την προσπάθεια μας απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».

Οι κάτοικοι της Ηπείρου αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την έναρξη των νέων δρομολογίων, δηλώνουν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια της Sky Express αλλά και κάνουν σαφές ότι περιμένουν από τις άλλες επιχειρήσεις που ασκούν μεταφορικό έργο να ανταποκριθούν με αντίστοιχες προσφορές…

 

 

Tags:

, , ,