Επίσκεψη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη στα Ιωάννινα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, επισκέφθηκε τα Ιωάννινα στις 3 & 4 Νοεμβρίου, προσκεκλημένος στο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας.
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου συναντήθηκε στις 14:00 με τη Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων, ενώ το απόγευμα στις 19:00 είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «ΠΙΝΔΟΣ» κ.Ανδρέα Δημητρίου, όπου συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητος του κ.Υφυπουργού που αφορούν τον Συνεταιρισμό. Το βράδυ της ίδιας ημέρας παραχώρησε συνέντευξη σε δελτία ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών της πόλης.

Τέλος το Σάββατο 4 Νοεμβρίου απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επαγγελματικής Μελισσοκομίας, στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου GRAND SERAI, παρουσία του Αν.Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Τσιρώνη, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Καχριμάνη, του Δημάρχου Ιωαννίνων κ.Μπέγκα, των Βουλευτών Ιωαννίνων κ.κ.Τζούφη, Στέφου και Καραγιάννη καθώς και πλήθους προσκεκλημένων μελισσοκόμων και αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραστεί σε Συνέδριο με θέματα σχετικά με το χαρτοφυλάκιό του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Tags: