Έκοψε πίτα η AHEPA Ιωαννίνων

Με μεγάλη επιτυχία και σε ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, κόπηκε η βασιλόπιτα του Τμήματος HJ23 King Pyrros της AHEPA Ιωαννίνων, για το καλωσόρισμα του 2020.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε μία εξαιρετική αίθουσα του EllopiaPoint Hotel στην Πεδινή Ιωαννίνων.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο πρόεδρος του τμήματος κ Σπύρος Στέργιος. Παρευρέθησαν όλα τα παλαιά μέλη του συλλόγου, καθώς και νέα προς ένταξη μέλη, που στάθηκαν και οι τυχεροί της βραδιάς, κερδίζοντας το φλουρί και τα προσφερόμενα δώρα. Επίσης παρευρέθησαν φίλοι του τμήματος, που λειτουργεί ως μια μεγάλη οικογένεια, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες του, για την προώθηση των αξιών του ελληνισμού, του αθλητισμού και  της φιλανθρωπίας σε συνεργασία με την ομογένεια και την Εκκλησία της Ελλάδος.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν εκτός από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του συλλόγου, οι παρευρισκόμενοι πρώην πρόεδροι κ.κ. Βαγγέλης Γκόλας ιατρός, Κωνσταντίνος Σιαφάκας ιατρός και Νικόλαος Παύλου επιχειρηματίας, οι οποίοι πλέον των άλλων αναφέρθηκαν στην συμβολή του τμήματος στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, καθώς και στους μελλοντικούς στόχους του συλλόγου.

 

Tags: