Εκλογές στο Επιμελητήριο Άρτας

Τις εκλογικές διαδικασίες μέχρι την πραγματοποίηση των εκλογών στις 3 & 4 Δεκεμβρίου γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της με τίτλο «Πρόσκληση Διενέργειας Εκλογών του Επιμελητηρίου Άρτας» η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Άρτας. Η Πρόσκληση έχει ως εξής:

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Άρτας καλεί τους Εκλογείς που θα συμπεριληφθούν στους Εκλογικούς Καταλόγους, να συμμετάσχουν στις Εκλογές για να ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Άρτας που θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 ημέρες Κυριακή και Δευτέρα, από ώρα 9:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. στο Επιμελητηριακό Μέγαρο Άρτας.

Εκλογείς είναι αυτοί που θα συμπεριληφθούν στους Εκλογικούς Καταλόγους, οι οποίοι θα εκτεθούν στο Επιμελητήριο για τρείς (3) συνεχείς ημέρες και συγκεκριμένα στις 3,6,7 Νοεμβρίου 2017. Στις 8,9 και 10 Νοεμβρίου 2017 θα γίνονται δεκτές Ενστάσεις κατά των εκλογικών καταλόγων που θα εκδικαστούν εντός τριών (3) ημερών. Η κύρωση των οριστικών εκλογικών καταλόγων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2017.

Η Διαίρεση και ο αριθμός των Αντιπροσώπων (Συμβούλων), των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Άρτας, που θα εκλεγούν σε κάθε τμήμα, έγιναν με την ανωτέρω απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, ως εξής:

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΕΔΡΕΣ: 8
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ – ΕΔΡΕΣ: 6
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΕΔΡΕΣ: 7
ΣΥΝΟΛΟ ΕΔΡΕΣ: 21

Για την άσκηση του Εκλογικού Δικαιώματος απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ταμειακή τακτοποίηση των οφειλομένων συνδρομών των επιχειρήσεων-μελών μέχρι και 23 Οκτωβρίου 2017, καθώς επίσης η συμπλήρωση ενός έτους εγγραφής στα Μητρώα του Επιμελητηρίου, δηλαδή μέχρι και τις 02 Δεκεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες, τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Άρτας

 

Tags: